GX Works2

GX Works2

Programul controlere din seria FX şi Q
Evaluare utilizator
4.0  (114 voturi)
Votul dvs.
Scor
2.9
Ultima versiune:
27.0 (Vezi toate)
Acest program a primit 1 premiu
Creaţi propria funcţie blocuri sau reutilizează cele deja scris programul FX şi Q seria PLC. Reduce numărul de erori prin combinarea eficient utilizarea funcţiilor străzi şi scări.
GX Works2 este următoarea generație de configurare și software-ul de programare pentru FX și Q Seria de controlere. Următoarele scopul de eficiență maximă, GX Works2 permite dezvoltatorilor să se amestecă și se potrivesc între cinci diferite limbaje de programare, fiecare conform cu un alt stil de programare. Acesta este lăsat până la dezvoltator pentru a selecta limba cel mai confortabil și cel mai potrivit pentru treaba asta. Acest mediu este conform cu IEC1131-3 standarde, de asemenea, permițându-piese de proiecte pentru a fi salvate în Biblioteci pentru utilizare în aplicații viitoare.
MELSOFT GX Works2 reprezintă următoarea generație în MELSOFT PLC de întreținere și software-ul de programare. Funcționalitatea a fost moștenit de la ambele GX și IEC Producător, cu îmbunătățiri făcute de-a lungul pentru a crește productivitatea și de a conduce în jos costurile de inginerie.
Informații actualizate în data de: