GX Works2

GX Works2

Programmet kontrollere fra FX og Q-serien
Brukervurdering
4.0  (114 stemmer)
Din stemme
Score
2.9
Siste versjon:
27.0 (Se alle)
Dette programmet har mottatt 1 utmerkelse
Opprett din egen funksjon blokker eller bruke de allerede skrevet til programmet FX og Q-serien foretak. Reduser antall feil ved å effektivt kombinere bruk av funksjoner blokker og stiger.
GX Works2 er den neste generasjonen av konfigurasjon og programmering programvare for FX og Q-Serien kontrollere. Følgende mål om maksimal effektivitet, GX Works2 gjør det mulig for utviklere å mikse og matche for mellom fem forskjellige programmeringsspråk, hver samsvarer til en annen programmering stil. Det er igjen opp til utbygger å velge språket du er mest komfortabel og best egnet for jobben. Dette miljøet er i samsvar med IEC1131-3 standarder, også slik at deler av prosjekter skal lagres i Biblioteker for bruk i fremtidige søknader.
MELSOFT GX Works2 representerer neste generasjon i MELSOFT PLC vedlikehold og programvare for programmering. Funksjonaliteten har blitt arvet fra begge GX og IEC Utvikler, med forbedringer som er gjort gjennom å øke produktiviteten og kjøre ned engineering kostnader.
Info oppdatert den: