GX Works2

GX Works2

Programma controllers uit de FX en Q-serie
Gebruikerswaardering
4.0  (114 stemmen)
Jouw stem
Score
2.9
Nieuwste versie:
27.0 (Zie alle)
Dit programma kreeg 1 onderscheiding
Maak uw eigen functiebouwstenen of hergebruik van degene die al geschreven programma FX en Q serie PLCs. Verminder het aantal fouten door het gebruik van functies blokken en ladders efficiënt te combineren.
GX Works2 is de volgende generatie van de configuratie en programmering van software voor FX en Q-Serie controllers. Na de doelstelling van een maximale efficiëntie, GX Works2 stelt ontwikkelaars in staat om te mixen en matchen tussen vijf verschillende programmeertalen, elk volgens een ander programmeerstijl. Het is overgelaten aan de ontwikkelaar om de taal te kiezen de meest comfortabele en best geschikt is voor de taak. Deze omgeving voldoet aan IEC1131-3 normen, waarbij delen van projecten worden opgeslagen in Bibliotheken voor gebruik in toekomstige toepassingen.
MELSOFT GX Works2 vertegenwoordigt de volgende generatie in MELSOFT PLC onderhoud en programmering van de software. De functionaliteit is overgenomen van beide GX en IEC Ontwikkelaar, met verbeteringen in de productiviteit te verhogen en engineering kosten.
Info vernieuwd op: