GX Works2

GX Works2

Programmet controllere fra FX og Q-serien
Brugerscore
4.0  (301 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
27.0 (Se alle)

Oprette dine egne funktionsblokke eller genbruge dem allerede skrevet at programmet FX og Q serie PLC'er. Reducer antallet af fejl ved effektivt kombinerer brugen af funktioner blokke og stiger.

GX Works2 er den næste generation af konfiguration og programmering af software til FX og Q-Serie controllere. Efter målet af den størst mulige effektivitet, GX Works2 giver udviklere mulighed for at mikse og matche mellem fem forskellige programmeringssprog, der hver svarer til en anderledes programmering stil. Det er op til bygherren at vælge det sprog, der mest komfortable og bedst egnet til jobbet. Dette miljø er i overensstemmelse med IEC1131-3 standarder, også at lade dele af projekter, der kan gemmes i Biblioteker til brug i fremtidige programmer.
MELSOFT GX Works2 repræsenterer den næste generation i MELSOFT PLC vedligeholdelse og programmering af software. Dens funktionalitet er blevet overtaget fra både GX og IEC Udvikler, med forbedringer, der er foretaget i hele til at øge produktiviteten og drev ned tekniske omkostninger.
Information opdateret: